7 iulie 2020, 9:42

Școlile din Dubai interzic temele și încurajează hobby-urile

Mai multe școli din Dubai au interzis temele, mișcare binevenită de părinți și copii, deoarece le permite să exploreze noi activități. Această decizie i-a bucurat pe elevi, care au început să se implice în anumite activități creative după școală.

Go-Karting, gimnastică, antrenament muzical, codificare și tir cu arcul sunt doar câteva dintre hobby-urile pe care copiii le-au putut practica după de au renunțat la orele de studiu la domiciului, anunță Thenational.ae. 

În urmă cu o săptămână, trei școli din emiratul Dubai Arcadia Education, Taaleem și Ambassador Education – au redus cantitatea de muncă pe care copiii au fost rugați să o facă acasă pentru a le permite elevilor să-și dezvolte timpul. abilități și petreceți timp cu familia.

Unul dintre elevii școlilor care au interzis temele se bucură acum de mai mult timp pe pista de curse. „Zac iubește mașinile de când era foarte tânăr și vrea să fie șofer de Formula 1”, a spus tatăl său, Paul Stimpson, în vârstă de 47 de ani, potrivit Thenational.ae. 

Un părinte australian care lucrează în recrutare a declarat că unul dintre motivele principale pentru care a ales Școala Arcadia pentru fiul ei Will, în vârstă de 11 ani, fost din cauza politicii lor care interzic temele pentru acasă.

„La școala anterioară, el era deseori epuizat după școală și apoi trebuia să își facă temele. Acum, când a terminat școala, toată munca sa a fost finalizată și poate face lucruri amuzante, cum ar fi să aibă lecții de tenis sau să se joace afară cu fratele său „, a spus doamna Winter, de 45 de ani, potrivit Thenational.ae. 

Citiți mai multe pe Thenational.ae. 

Sursă Foto: schoolscompared.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.