27 iunie 2022, 0:14

Se face film de lungmetraj după „Peaky Blinders”

Succesul serialului „Peaky Blinders” a făcut ca producătorii să se gândească la realizarea unui film pentru marele ecran.

Lungmetrajul „Peaky Blinders” va fi filmat în 2023, a declarat creatorul serialului omonim, Steven Knight, informează Variety.

Povestea se va încheia odată cu lungmetrajul ce urmează celui de-al şaselea şi ultim sezon, a confirmat creatorul său.

La un panel din cadrul BFI London Film Festival, Knight a spus că sezonul şase este filmat şi montat aproape în totalitate. Premiera lui este programată pentru primăvara lui 2022.

„Voi scrie apoi lungmetrajul care va fi plasat şi filmat în Birmingham. Acesta va fi probabil finalul drumului pentru «Peaky Blinders» aşa cum îl ştim”, a spus el.

Era un pas deja așteptat. În ianuarie 2021, a fost anunţat că serialul britanic „Peaky Blinders” se va încheia odată cu al şaselea sezon, iar creatorul şi scenaristul Steven Knight a promis că povestea „va continua într-o altă formă”.

„Peaky Blinders” a fost difuzat iniţial de BBC Two, în 2013, iar ulterior a devenit un succes mondial. În 2019, a fost mutat în programul BBC One şi, între timp, disponibil pe platforma Netflix.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol