5 martie 2024, 17:04

SE ÎNCHID ȘCOLILE în trei județe din cauza vremii nefavorabile

Inspectoratele școlare din județele Brăila, Călărași și Galați au decis să suspende cursurile pentru ziua de luni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Cursurile şcolare în judeţul Brăila sunt anulate luni, 27 noiembrie. Conform ISU Brăila, prin hotărâre de CJSU (Consiliului Județean pentru Situații de Urgență, n.red.), luni sunt anulate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ.

Aceeași situație și în Galați. În cadrul ședinței CJSU care a avut loc duminică, s-a stabilit ca luni, 27 noiembrie 2023, să fie suspendate cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Galați. Orele vor fi recuperate în funcție de cum va stabili Inspectoratul Școlar Județean Galați, informează ziarul local Viața Liberă.

Și în județul Călărăși, școlile vor fi închise luni, anunță agenția de presă News.ro. „Având în vedere avertizările meteorologice, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi a hotărât suspendarea cursurilor din toate unităţile de învăţământ din judeţul Călăraşi”, a transmis Prefectura Călăraşi.

Meteorologii au prelungit codul roşu de viscol până la ora 16.00 în Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Brăila. O avertizare cod portocaliu de viscol este valabilă până la ora 20.00 în estul şi nord-estul Munteniei, Dobrogea şi jumătatea de sud a Moldovei, precum şi Carpaţii Meridionali şi de Curbură. De duminică ora 20.00 până luni, la ora 10.00. vor fi intensificări ale vântului şi temporar zăpadă viscolită în mai multe regiuni.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol