8 iunie 2022, 4:57

Se închide circulația pe Transfăgărășan și Transalpina. Care este motivul

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat închiderea circulației pe sectoarele de munte de pe Transfăgărășan și Transalpina. Acest lucru se va întâmpla începând de marți, 20 octombrie.
Motivul pentru ca are a fost luată măsura închiderii circulației rutiere pe aceste sectoare este siguranța participanților la trafic și se datorează fenomenelor meteorologice imprevizibile care pot apărea oricând.
„Conform Normativului AND 615-2020 privind circulația rutieră pe drumurile montane  DN7C (Transfăgărășan) și DN67C (Transalpina), începând de marți, 20.10.2020, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menționate anterior, după cum urmează:

– DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800   (Cabana Bâlea Cascada );

– DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste secotare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, se arată în comunicatul transmis de CNADNR.

Sursă foto: haihuin2.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol