27 ianuarie 2021, 18:06

Se închide primul mall din România. Când vei putea merge din nou la cumpărături în Băneasa Shopping City

Primul mall deschis în București, Băneasa Shoping City își închide activitatea de pe data de 23 martie – 16 aprilie 2020, pentru a-și proteja atât clienții cât și angajații de infectare cu virusul COVID-19.

Excepție vor face hypermarketul Carrefour, care va funcționa în intervalul orar 8.00-22.00 și farmaciile care vor avea un program normal de funcționare.

„Băneasa Shopping City, angajații retailerilor precum și echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm și a cărei siguranță și sănătate sunt prioritatea noastră permanentă. Este o situație fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiți să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente și momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate”, spun oficialii mallului, potrivit Economica.net. 

Băneasa Shopping City este primul mall este primul mall construit în România, deschis la data de 18 aprilie 2008. Are o suprafață totală închiriabilă de 85.000 metri pătrați și este deținut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

Sursă Foto: seebucharest.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.