18 septembrie 2023, 15:01

Se lansează abonamentele și biletele pentru noua stagiune la Sala Radio

După o amplă participare pe scenele celei de-a 26-a ediții a Festivalului Internațional „George Enescu”, Orchestrele și Corurile Radio România revin la Sala Radio și se pregătesc pentru deschiderea noii stagiuni (2023-2024)!

Stagiunea cu numărul 95 pe scena radioului public va debuta pe 13 octombrie 2023 cu un concert 100% RAHMANINOV, o încununare a evenimentelor derulate la Sala Radio sub egida „Anului Internațional Rahmaninov” – marcat în întreaga lume la împlinirea a 150 de ani de la nașterea compozitorului.

Abonamentele pentru prima parte a noii stagiuni la Sala Radio – octombrie-decembrie 2023 – vor fi disponibile în perioada 19-26 septembrie 2023. Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând din data de miercuri, 27 septembrie 2023.

Printre invitații speciali din țară și din străinătate pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio se numără artiști care și-au construit o carieră frumoasă pe marile scene ale lumii: dirijorii JOHN AXELROD, CHRISTOPHER WARREN-GREEN, RUMON GAMBA, SASCHA GOETZEL, NICOLAE MOLDOVEANU, TOUFIC MAATOUK, FINNEGAN DOWNIE DEAR ș.a. și soliști ca ROMAN BORISOV – pian, KSENIA SIDOROVA – acordeon, SIMON TRPČESKI – pian, DRAGOȘ ILIE – chitară, dar și voci precum  LIVIU HOLENDER – bariton, LILIA ISTRATI – mezzosoprană, IUSTINIAN ZETEA – bas. De asemenea, veți avea prilejul reîntâlnirii cu apreciații soliști ai Orchestrelor și Corurilor Radio România: violonistul ALEXANDRU TOMESCU, pianistul HORIA MIHAIL și violoncelistul RĂZVAN SUMA.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol