6 februarie 2024, 18:50

 Se lansează două noi canale: Prima News și Prima Comedy

Toamna lui 2022 aduce multe surprize pe piața media. Grupul Clever își anunță lărgirea și întărirea portofoliului de produse media cu două noi canale de televiziune: Prima News și Prima Comedy.

Prima News

Cu un content variat și sub semnul echilibrului și profesionalismului, Prima News promite telespectatorilor știri de calitate. Echidistanța și interesul publicului sunt două dintre valorile de la care Prima News promite că nu va abdica niciodată.

Canalul de știri va conține jurnale de știri, preluări ale edițiilor FOCUS, emisiuni moderate de jurnaliști cunoscuți și dezbateri pe temele cele mai importante ale zilei. Din echipa de jurnaliști a canalului de știri ce își va începe emisia în această toamnă fac parte jurnaliști consacrați:Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron, Constantin Opriș.

Prima Comedy

Din planul de dezvoltare în 2022 a grilei de televiziuni ce aparțin Grupului Clever face parte și Prima Comedy, un canal de televiziune dedicat tuturor vârstelor și gusturilor. Telespectatorii vor putea urmări filme românești și internaționale, seriale de comedie premiate, și vor fi martorii unor momente ce vor stârni hohote de râs din spectacolele de stand-up comedy.

Grupul Clever anunță și intrarea pe piața de producție de conținut destinată si altor entități media, pe lângă canalele proprii. Odată cu semnarea unui parteneriat cu Papa Production apare o nouă companie cu numele de Romanian Content Group (RCG) ale carei producții vor fi distribuite intern și internațional.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol