30 noiembrie 2022, 15:03

Se redeschide Teatrul Mic. Care sunt primele spectacole

Se redeschide Teatrul Mic, chiar în acest week-end. Deocamdată la 30% din capacitate.

Primele reprezentații au loc sâmbătă și duminică, 8 și 9 mai, la Sala Studio – Gabroveni 57, cu „Bull” de Mike Bartlett, regia Silviu Debu şi „Emigranţi” de Slawomir Mrozek, regia Claudiu Istodor.

Bull – sâmbătă

Spectacolul „Bull”, de Mike Bartlett, se pliază pe contextul actual, în care firmele şi companiile mari au fost nevoite, din cauza pandemiei, să recurgă fie la restructurări, fie la reorganizarea şi modificarea desfăşurării activităţii angajaţilor – în regim de telemuncă.

În distribuţia spectacolului regizat de Silviu Debu îi regăsim pe actorii – Gabi Costin, Vlad Corbeanu, Diana Cavallioti şi Virgil Aioanei.

Spectacolul se va putea vedea și sâmbătă 15 mai.

Emigranți – duminică

„Emigranţi”, de Slawomir Mrozek, este un alt titlu nou din repertoriul acestei stagiuni care este programat să se joace duminică, 9 mai, de  la ora 19.00.

Spectacolul ce prezintă situaţia tragicomică în care se află doi emigranţi care ”petrec” în noaptea de Anul Nou, îi are ca protagonişti pe actorii Cuzin Toma şi Tudor Aaron Istodor şi va inaugura spaţiul de joc de la subsolul sălii de spectacol Studio – Gabroveni 57.

Spectacolul va mai avea loc și vineri 14 mai, vineri 21 mai și duminică 30 mai.

Premieră după Matei Vișniec – 15 mai

O nouă premieră este programată şi la sala Atelier – Constantin Mille 16, în data de 15 mai, de la ora 19.00 – spectacolul „Omul cu oglinda” după „Teatrul descompus” de Matei Vişniec, regia Teodora Petre, cu Marian Olteanu, Alina Rotaru, Cezar Grumăzescu, Andrei Seuşan, Gabriela Iacob şi Andrei Brădean, în rolurile principale.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale Teatrului Mic (Constantin Mille 16 şi Gabroveni 57) sau online pe www.teatrulmic.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol