6 iulie 2020, 9:08

Sean Paul vine în România. Când va concerta cântărețul jamaican

Cântărețul american jamaican Sean Paul, va concerta pentru a treia oară în București  în această primăvară. Concertul care va avea loc pe  23 mai la Arenele Romane, începând cu ora 19:00 și face parte din turneul ”Mad Love” al artistului.

În deschiderea evenimentului vor cânta Faydee, Fly Project și Simona Nae, iar after party-ul va continua până dimineață, cu Partydul Kiss FM și DJ Vibe Drops. Sean Paul a ocupat de-a lungul carierei lui numeroase poziții de top în Billboard și a concertat în peste 100 de țări pentru milioane de fani din toate colțurile lumii, potrivit infomusic.ro.

sursa: worldredeye.com

Cântarețul deține un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube și este iubit de publicul din toată lumea, atât datorită stilului inedit, cât și colaborărilor de succes cu artiști celebri, printre care Beyoncé, Rihanna, Akon și Enrique Iglesias. Sean Paul are o carieră de 20 de ani și a suținut primul concert în România la Sibiu în 2007, cu ocazia premiilor MTV, iar ulterior în Bucureşti în anul 2010.

Concertul este organizat de MGM Booking și Carpathia International Events. Biltele sunt disponibile pe iabilet.ro si bilete.ro, cu prețuri începand de la 99 de lei până la 249 lei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.