8 iunie 2022, 12:39

 “Secretul celor cinci”, o miniserie marca Harlan Coben

Începând din 15 noiembrie, vă propunem mini-seria Secretul celor cinci (The Five, 2016), creată deautorul de romane best-seller, Harlan Coben,cu un scenariu semnat de Danny Brocklehurst (câștigător al premiilor BAFTA și Emmy), câte două episoade în premieră în zilele de luni și joi de la ora 21:30.

Cu peste 75 de milioane de cărți vândute în întreaga lume, traduse în 45 de limbi, Harlan Coben este un scriitor prolific de romane polițiste, cu intrigă complexă și pline de mister. Este apreciat pentru talentul său extraordinar de a construi suspans și deznodământ imprevizibil. De data aceasta, producția tv nu este o adaptare a uneia dintre cărțile sale, ci o poveste creată de la zero special pentru micul ecran, care ține telespectatorii în tensiunede la început și până la finalul surprinzător.

Despre ce e vorba?

La vârsta de doisprezece ani, Mark Wells (Tom Cullen, Downton Abbey), Pru Carew (Sarah Solemani), Danny Kenwood (O-T Fanbenle, Povestea slujitoarei) și Slade (Lee Ingleby), formau un grup de prieteni nedespărțiți și își petrecea timpul împreună în pădure. Jesse (Alfie Bloor), fratele lui Mark, care avea doar cinci ani, îi deranja. Într-una din zile au vrut să scape de el și i-au spus să plece. Jesse a fugit, iar ei nu l-au mai văzut de atunci, dar au fost tot timpul bântuiți de tragica sa dispariție.

Douăzeci de ani mai târziu, Mark a devenit avocat, Danny este detectiv, Slade conduce un centru pentru tineri fără adăpost, iar Pru a revenit în țară, alături de soțul și fiica sa, după ce a petrecut 10 ani în Statele Unite.Danny, detectivul, află o veste șocantă: ADN-ul lui Jesse a fost identificat la locul unei crime. După această descoperire neașteptată, cei patru prieteni se lansează  împreună într-o căutare frenetică, prin orice mijloace, în speranța că îl vor regăsi.

Secrete

Plecând de la premisa că toată lumea ascunde ceva, seria dezvăluie o mulțime de secrete ale personajelor principale și ale celor apropiați de acestea,iar fiecare dintre ei se transformă pe rând în suspecți. Cele zece episoade prezente de Focus Sat TV abundă în răsturnări de situație și momente culminante. Oare cei patru adulți vor câștiga în lupta cu amintirile și minciunile pe care le-au țesut în timp?


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol