18 septembrie 2021, 17:15

Seminar gratuit – „Fii cea mai bună versiune a ta”. Află mai multe detalii

Andrei Roșu este un sportiv de anduranță, blogger și scriitor. De asemenea este considerat un exemplu viu al reușitei, al omului care și-a schimbat radical viața. Ultramaratonist, la doar un an de când a învățat să înoate, Andrei a traversat înot Canalul Mânecii și a traversat Atlanticul cu barca.

La seminarul susținut de el, vei învăța cum să te reorganizezi, cum să-ți găsești timp pentru orice, dar mai ales pentru tine. Pe de-o altă parte, va vorbi despre cum să obții rezultate favorabile pe orice plan, despre sănătatea sufletească, dar și despre relațiile cu cei din jurul tău.

https://www.divahair.ro

„Cea mai grea parte a unei competiții este să ajungi la …start. Adică tocmai partea pe care publicul o vede mai puțin (sau deloc), respectiv antrenamentele, pregătirea logistică, depășirea momentelor în care “nu ai chef” etc. Sunt sigur că abandonul unei curse începe la antrenamente. Dacă abandonezi un antrenament, creierul învață care este calea mai ușoară și va face asta și la competiții, în momentele dificile.”, spune Andrei Roșu, potrivit doctorulzilei.ro.

Seminarul va avea loc, cum spuneam și mai sus, pe 28 aprilie, în incinta mall-ului Sun Plaza, la etajul 1 (între zona de restaurante și cinema), între orele 11.00-13.00.

Intrarea este gratuită, însă pentru participare este necesară înscrierea online pe https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.