13 noiembrie 2022, 22:31

Senatorul John McCain, decedat, nu mai are voie să intre în Rusia. Fostul președinte Trump, poate. Nume surpriză pe lista Moscovei

Moscova a anunţat o interdicţie de intrare în Rusia pentru 963 de americani, inclusiv Biden şi Blinken, şi 26 de canadieni.

Este de fapt un upgrade al unei liste mai vechi, dacă vă aduceți aminte, Ministerul rus de Externe trecuse atunci greșit numele președintelui Biden, astfel încât acesta se putea confunda cu tatăl său, decedat.

Ei bine, și acum oamenii lui Lavrov au dat cu bâta în baltă.

Pe  celebra listă se află nu mai puțin de 7 persoane decedate. Printre ele, senatorul John McCain, candidat republican la alegerile pentru Președinția SUA în 2008. John McCain a fost senator al Statului Arizona timp de 31 de ani, până la decesul său în 2018.

Și asta nu e tot.

Conform Sky News pe listă se află și actorul american Morgan Freeman. Prezența sa pe această listă ar putea fi motivată de o acțiune a actorului care în 2017 a făcut un videoclip în care acuza Rusia de interferențe în democrația Statelor Unite.

Unii mai cîrcotași poate că s-au întrebat și au încercat să verifice dacă pe această amplă listă, care cuprinde în mare parte politicieni, s-ar afla și fostul președinte Donald Trump.

Ei bine, vă dezamăgim sau nu, se pare că Trump ar mai avea voie să-și petreacă vacanțele în Rusia, dacă ar dori, întrucât numele lui nu este prezent pe lista celor 963 de personalități.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol