22 august 2023, 15:12

Sensuri unice pe Calea Floreasca și Radu Beller (de luni, 14 august)

București. În încercarea de a fluidiza mai bine circulația, de luni se vor impune sensuri unice în zona Sectorului 1, pe Calea Floreasca și Str Av. Radu Beller.

Calea Floreasca devine sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

Strada va fi reglementată precum Calea Dorobanți între clădirea ASE și Perla, pentru că în sens opus, se va putea, totuși, circula cu autobuzul sau pe banda de biciclete. Autobuzele STB vor circula pe banda specială pentru transportul în comun dinspre Str. Ceaikovski spre Șoseaua Ștefan cel Mare. Pe același sens va fi și pista pentru biciclete.

Strada Radu Beller devine sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți. Autobuzele STB vor circula pe banda dedicată de la Piața Dorobanți către Bd. Mircea Eliade. Pe același sens vor circula și bicicletele, pe pista special creată.

“Pentru implementarea noilor reglementări de trafic, Administrația Străzilor București a executat lucrări de frezare, asfaltare, creare de benzi unice pentru autobuz, trasare a marcajelor rutiere corespunzătoare și a locurilor de parcare, a covoarelor verzi pentru pistele de biciclete și a amplasat semnele de circulație specifice”, precizează Nicușor Dan.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol