8 august 2020, 18:21

Serenei Williams i-a fost interzis echipamentul de joc: „Trebuie să respectați jocul și locul”

Jucătoarei de tenis Serena Williams i s-a interzis să mai poarte echipamentul de pisică inspirat de Wakanda – o referință la filmul Marvel Comics Black Panther – la viitoarele turnee Open French.
Williams a atras atenția la Roland Garros la începutul acestui an, după ce a îmbrăcat un costum negru pentru revenirea la turneul de Grand Slam.
De asemena, ținuta este destinată să o protejeze împotriva formării cheagurilor de sânge, după ce medicii americani au descoperit în corpul ei un hemtom: „Aproape am murit după ce am dat naștere fiicei mele Olympia. Mai întâi, rana din secțiunea C a apărut din cauza tusei intense pe care am suferit-o ca rezultat al embolismului. M-am întors în sala de operație, unde medicii au descoperit în abdomenul meu un hematom mare, o umflare a sângelui coagulat.”, a spus Williams.

Reefritor la ținuta de la  Roland Garros, Williams a spus că a făcut-o să se simtă „ca o prințesă războinică” și i-a oferit „o oportunitate de a inspira un întreg grup de femei și copii uimitori”.
Potrivit publicației The Independent, Williams nu a mai purtat costumul de la Open French, și se pare că nu va mai avea șansa să îl poarte.

Într-o critică înaintea deschiderii US Open, președintele  Open French, Bernard Giudicelli a declarat că Williams și alți jucători vor trebui să fie mai conservatori la viitoarele ediții ale turneului: „Este un pic cam târziu, deoarece colecțiile sunt deja proiectate, dar totuși vom cere producătorilor să ne spună ce urmează. Cred că uneori am mers prea departe. Ținuta Serenei din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptată. Trebuie să respectați jocul și locul.”

Serena Williams nu a oferit nicio declarație, dar anunțul a atras critici puternice pe rețelele de socializare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.