21 iunie 2024, 3:31

Seria care precede filmele Harry Potter continuă cu „The Crimes of Grindelwald”

Veste bună pentru fanii seriei Harry Potter care până acum erau nevoiți să revadă filmele sau să citească din nou cărțile. The Warner Bros anunță o nouă serie Fantastic Beasts bazată pe scrierile lui J.K. Rowling, care va avea premiera pe 16 noiembrie și va purta numele „The Crimes of Grindelwald”.

J.K. Rowling a avut un succes enorm la nivel mondial, iar după terminarea francizei, aceasta a contiuat să scrie cărți fără personaje cu abilități fantastice sau supereroi. Prima sa încercare a fost „Moarte Subită” sau „A Casual Vacancy”, un roman pentru adulți care nu a avut același succes ca Harry Potter.

Trecând peste acest impas, Rowling a urcat rapid pe culmile gloriei din nou cu o nouă serie Fantastic Beasts intitulstă „Fantastic Beasts and Where to Find Them. „The Crimes of Grindelwald” este titlul noului film din serie, regizat de David Yates și având un background solid în spate cu patru filme din franciza Harry Potter, respectiv „Fantastic Beasts and Where to Find Them” și „The Legend of Tarzan” din 2016.

Sursa: theverge.com

Două nume grele de la Hollywood au fost confirmate în distribuția filmului care va fi lansat pe 16 noiembrie, Johnny Depp în rolul vrăjitorul malițios Grindelwald și Jude Law în pielea tânărului Albus Dumbledore. Printre alți actori din distribuție se numără și Ezra Miller, Zoe Kravitz, Katherine Waterson sau Dan Fogler. Eddie Redmayne își va relua rolul din prin primul film.

Despre seria Fantastic Beasts știm sigur că vor fi cinci pelicule confirmate, și vor apărea din doi în doi ani, asta înseamnă că până în 2024 vom sta cu sufletul la gură pentru a afla finalul aventurilor lui Newt.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol