17 ianuarie 2022, 8:45

Serial despre viața lui Mike Tyson, cu Jamie Foxx în rolul principal. Producător e Martin Scorsese

Încă un proiect de zile mari pune la cale Martin Scorsese. Este vorba de un  serial despre viața lui Mike Tyson. Boxerul  este și el entuziasmat.

Am căutat pe cineva care să-mi spună povestea de multă vreme”, a spus Mike Tyson, care crede că revenirea sa recentă pe ring și „entuziasmul fanilor” fac ca „momentul să fie perfect”.

Aștept cu nerăbdare să colaborez cu Martin (Scorsese), Antoine (Fuqua), Jamie (Foxx) și întreaga echipă creativă pentru a aduce publicului o serie care să surprindă călătoria mea profesională și personală, dar, de asemenea, să inspire și să distreze”, a adăugat fostul boxer, scrie Variety.

Serial despre viața lui Mike Tyson. 37 de lupte fără înfrângere, viol, cocaină

Cariera lui Mike Tyson – care posibil nu s-a sfârșit, să luăm ca punct de reper doar revenirea din noiembrie, deși are 54 de ani – cariera sa este o mină de aur pentru orice biograf. Se anunță, așadar, un film pe cinste.

Născut în Brooklyn, Mike Tyson este una dintre cele mai puternice figuri din istoria boxului, devenind campion mondial la categoria grea la 20 de ani și 4 luni.

Pe planul sportiv, a înlănțuit momentele de glorie, în special cu o serie de 37 de lupte fără înfrângere la începutul carierei sale, și derapajele, cu o înfrângere improbabilă în 1991 și un meci tragicomic împotriva lui Evander Holyfield în 1996.

De asemenea, a alternat gloria și declinul la nivel personal – condamnat pentru viol, încarcerat, dependent de cocaină, înainte de a-și reveni acum circa zece ani.

Rolul principal va fi jucat de Jamie Foxx (Robin Hood, Annie, Ray, Collateral, Django Unchained), iar regia va fi făcută de Antoine Fuqua (Training Day, Egalizator).

Unde vedem filmul?

Deocamdată nu se știe postul de televiziune care va prelua filmul, în această fază este un proiect independent. Poate că îl vom avea la un moment dat pe Netflix (cu care Scorsese a mai colaborat) sau poate Disney +, care avea în plan să facă un film biografic despre Iron Mike va prefera să ia acest proiect. Va fi însă nevoie de mulți bani – se pare că Hulu a pornit acest proiect fără a se consulta sau a semna un actor cu Iron Mike. Ca urmare, boxerul a denunțat „lăcomia” lui Hulu și „însușirea” istoriei sale, cerând boicotarea platformei.

Întreg scandalul îl puteți găsi AICI


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.