20 mai 2024, 5:12

Serialul coreean „Jumătatea mea”, producţie 2023 – în premieră la TVR 1

O poveste despre o perioadă istorică, dar care are în prim-plan doi îndrăgostiți! Drama romantică ce spune povestea tinerei Yoo Gil-chae, născută într-o familie bogată, şi a lui Lee Yang-hyun, un nobil misterios, se vede la TVR 1 de luni, 8 ianuarie, ora 16.45.

Jocul actoricesc excepțional, intriga captivantă și calitatea producției vor fi remarcate de telespectatorii care se vor lăsa prinşi de povestea de iubire din cel mai nou serial coreean programat de TVR 1. Din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 16.45, urmărim la TVR 1 serialul „Jumătatea mea / My Dearest”, producţie Coreea de Sud a anului 2023. Drama romantică se întinde pe 21 de episoade, regizate de Kim Seong-yong, Lee Han-jun şi îi are în distribuţie pe actorii coreeni Namkoong Min, Ahn Eun-jin, Lee Hak-joo, Lee Da-in, Kim Yun-woo.

Născută într-o familie înstărită din oraşul coreean Nogeun-ri, Yoo Gil-chae are toată lumea la picioare şi un şir lung de pretendenţi la mâna ei. Dar alesul întârzie să apară, fiindcă tânăra pare să fie îndrăgostită chiar de logodnicul prietenei ei celei mai bune. Şi cum căile inimii sunt încurcate, în vise îi apare mereu o figură enigmatică aşteptând-o la malul mării. Ar putea fi vorba despre Lee Yang-hyun, un tânăr nobil misterios, care-şi face apariţia în oraş şi căruia nimeni nu-i cunoaşte trecutul. Viaţa liniştită şi confortabilă a lui Gil-chae şi a familiei ei se schimbă dramatic, când imperiul chinez invadează regatul Joseon şi realitatea crudă pune capăt visurilor de iubire. Despărţiţi în haosul războiului, Gil-chae şi Yang-hyun trebuie să lupte pentru a supravieţui şi a-şi regăsi fericirea.

Dragoste și istorie

Într-o epocă în care majoritatea dramelor istorice adoptă o întorsătură de tip fantasy, noua dramă MBC „Jumătatea mea / My Dearest” își propune să livreze o poveste despre o perioadă istorică, dar care are în prim-plan doi îndrăgostiți hotărâţi să lupte pentru a-şi trăi iubirea. Astfel, acţiunea serialului e plasată în secolul al XVII-lea, în timpul invaziei Qing în statul Joseon.

Avându-i în rolurile principale pe actorii Namkoong Min și Ahn Eun-jin, serialul „Jumătatea mea / My Dearest” nu se bazează pe elementul fantastic, comun în majoritatea celorlalte drame istorice difuzate recent – ​​personaje care se reîncarnează, creaturi mitice cu nouă cozi sau oameni cu superputeri. Dar drama romantică are un element care va atrage cu siguranță spectatorii, potrivit declaraţiilor actorilor din distribuție și producătorului principal. Este vorba despre trăirile a doi îndrăgostiți în timpul unui război*.

„Invazia Qing în Joseon a fost cel mai zguduitor eveniment al dinastiei Joseon [1392-1910], iar drama noastră este plasată în acea perioadă”, a declarat producătorul Kim Sung-yong în timpul conferinței de presă de lansare a serialului „Jumătatea mea / My Dearest” la MBC Hall, în Seul. „Spunem povestea unor personaje care caută sens, iubire și speranță în acele vremuri. Am vrut să descriu cu adevărat vremurile și contextul istoric în serialul Jumătatea mea / My Dearest”, ne asigură producătorul serialului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol