3 martie 2024, 6:48

Serialul „Las Fierbinți”, mesaj special: „Vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea”

Serialul „Las Fierbinți” a dedicat joi seara un episod special vaccinării anti-COVID-19.

Actorul Adrian Titieni a jucat rolul medicului care a venit să vaccineze locuitorii din sat și să demonteze mituri și conspirații. De la Illuminati la cip, despre ARN și ADN, fertilitate și eficiență, toate aceste aspecte au fost atinse.

Interpretarea lui Titieni are o încărcătură emoțională.

Vaccinul nu e obligatoriu, îl face cine vrea. Dar ceea ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul ăsta. Nu e de glumă cu el! Nu e o simplă răceală. Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți, riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mult scade riscul ca acest virus să producă mutații majore. Cu forme și efecte mult mai agresive”, a fost mesajul interpretat de actorul Adrian Titieni.

Ce cip, domne, terminați! Eu mi-am făcut vaccinul ăsta. Păi, ce credeți că mi-aș face așa ceva cu mâna mea? Cum să vă fac să înțelegeți? Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă. Dacă vrei să-ți pui vesta de salvare ți-o pui, dacă nu, atunci e treaba ta… Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei sau cine știe ce alte prostii ați mai auzit. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul. Nu dați cu piciorul la așa ceva, vă rog din suflet”.

sursa foto: news.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol