CITIRE

Serialul Umbre se întoarce pentru al treilea sezon...

Serialul Umbre se întoarce pentru al treilea sezon

După două sezoane de succes, filmările pentru o nouă serie Umbre, scris de Bogdan Mirică, încep toamna asta în București.

Ca un scurt reminder, finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Șerban Pavlu), atunci când Emilian (Laurențiu Bănescu) pare din ce în ce mai aproape să îl prindă pe Căpitanu’ și pe apropiații săi. Separată de Relu, Gina (Maria Obretin) încearcă să îl țină în frâu pe Chuckie (Dan Hurduc), acum adolescent. Fiica lui Relu și a Ginei, Magda (Mădălina Craiu), decide să mai dea o șansă relației cu Teddy (Gabriel Huian), fiul lui Căpitanu’, în încercarea de a lăsa în urmă evenimentele traumatizante din trecut.

Al treilea sezon e scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică, al cărui lungmetraj de debut Câini a câștigat Premiul FIPRESCI la secțiunea „Un Certain Regard” la Festivalul de Film de la Cannes în 2016. Mirică va face din nou echipă cu Andrei Butică, director de imagine al lungmetrajelor Poziția copilului (în regia lui Călin Peter Netzer), Toată lumea din familia noastră (în regia lui Radu Jude) și Câini.

Producător executiv pentru HBO Europe este Steve Matthews. Alina David este producător HBO România. De asemenea, HBO Europe își continuă colaborarea de succes cu casa de producție Multi Media Est și cu producătorii Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi. Al treilea sezon va avea premiera în același timp în toate cele 17 teritorii HBO Europe.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.