23 octombrie 2021, 2:05

Sezonul patru din “The Good Doctor”

Drama medicală “Doctorul cel bun”, care a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume, revine la AXN cu sezonul patru, din 16 septembrie.

Toamna aceasta, serialul va fi difuzat în fiecare joi seară, câte două episoade fiind programate de la ora 21.00.

Serialul “Doctorul cel bun” (The Good Doctor), cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal, urmărește povestea emoționantă a lui Shaun Murphy, un tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.

În sezoanele anterioare, Shaun și-a îmbunătățit abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții și colegii, dezvoltând relații de prietenie cu ceilalți rezidenți, iar pe plan personal a explorat pentru prima dată dificultatea relațiilor de dragoste.

Noul sezon aduce noi provocări pentru personajul principal, atât pe plan personal, cât și profesional. Povestea de iubire dintre Shaun și Lea continuă, iar cei doi vor avea de depășit obstacole care le vor pune relația la încercare.

În spital, doctorul Shaun Murphy va avea de coordonat patru noi rezidenți, fiecare cu ambiții puternice. Primele episoade vor aborda pandemia de coronavirus, dar și modul în care spitalul și personajele se adaptează noii realități.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.