3 octombrie 2023, 6:02

Sezonul nunților s-a încheiat. Cele mai romantice destinații pentru luna de miere

Sezonul trecut a fost unul al nunților de povești. În fiecare vară, în special, sunt programate cele mai multe nunți.

Probabil și tu te afli prin tinerii care și-au jurat iubire veșnică în lunile ce au trecut.

Însă, mai este un mic amănunt de rezolvat: unde plecați în luna de miere?!

Editiadedimineata.ro vă prezintă câteva destinații turistice pe care le-ați putea alege:

Paris

Nu poți vorbi despre destinațiile romantice din lume și nu menționezi Parisul. Întregul oraș emană o atmosferă romantică inconfundabilă, de la rătăcirea pe străzile sale vechi, la savurarea unei mese franțuzești autentice pe fundalul luminilor spumante ale Turnului Eiffel, la apus de soare.

Veneția

Acest oraș italian de la malul mării oferă cuplurilor o șansă de a se bucura de momente romantice splendide în plimbări cu gondola peste canalele venețiene.  Puteți călători prin unele dintre cele mai pitorești căi navigabile ale orașului, cu o ultimă oprire la Marele Canal.

Maldive

Maldive este arhipelagul  romantic al planetei și oferă intimitate pe plajele private. Puteți avea diverse activități cum ar fi: snorkeling, windsurfing, navigație pe lagună și canotaj. Oaspeții au uneori acces la plaje cu o flotă de iahturi și bărci la dispoziția lor.

 

Roma

Roma poate veni și de la „romantic”, și cu siguranță, vibrează cu romantism în fiecare colț. Vă puteți bucura de apusurile de soare captivante, de structurile bisericești uimitoare, de piețele către Ponte Sisto (local numit podul sărutat).


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol