3 iunie 2020, 22:04

Sfârșit de lună plin de râsete în Cluj-Napoca, la concursul de discursuri umoristice

Cluj-Napoca este orașul gazdă al concursul de discursuri umoristice și improvizate ce își propune să aducă bună-dispoziție tuturor. Astfel, între 28 şi 29 octombrie, la The Office sunteți invitați la o porție generoasă de râsete.

Concursul este organizat de Toastmasters International, un ONG care gestionează cluburile din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership, se arată pe site-ul oficial al asociației. România face parte din Divizia H a organizației și are 22 de cluburi în care se exersează comunicarea în limba română și engleză.

Toastmasters te invită la concursul de discursuri umoristice şi improvizate, unde te vei putea delecta cu 4 concursuri Toastmasters:

– Concursuri de discursuri umoristice în limba română și engleză;
– Concursuri de discursuri improvizate în limba română și engleză;

De menționat este că cei care vor câștiga secțiunile din limba engleză se califică la următoarea etapă a concursului, ce va avea loc la nivel internațional.

Pe lângă atmosfera umoristică și competitivă, dacă participi la evenimentul de weekend-ul viitor, vei putea să iei parte la training-uri utile, momente educaționale și la un Tur Ghidat al Clujului.

Detalii despre programul concursului și înscrieri găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

[Sursă imagine: pinterest.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.