23 iulie 2024, 9:15

Cum s-a trezit Sharon Stone din anestezie cu sânii măriți

Ai crede că este vreun fake news, dar actrița susține în volumul său autobiografic că exact așa s-a întîmplat.

Actrița Sharon Stone povestește în autobiografia sa că în 2001 a optat pentru o operație de reconstrucție a sânilor după ce a fost supusă unor intervenții pentru înlăturarea unor tumori benigne.

Toate bune și frumoase, scuzați expresia, numai că la trezirea din anestezia generală ea susține că avea sânii crescuți ca dimensiune. Întrebând ce s-a întîmplat, chirurgul i-a spus că a considerat că „ar arăta mai bine cu sâni mai mari și ‘îmbunătățiți’”.

„Când mi-au dat jos bandajele am descoperit că am sâni cu o cupă mai mare, unii despre care el (chirurgul) a spus că ‘se potrivesc mai bine cu dimensiunea șoldurilor”, a scris Stone în cartea sa autobiografică, potrivit The Times.

“You know I don’t like to wear any underwear, don’t you, Nick?”

Cum a fost păcălită pentru scena din Basic Instinct

Și aceasta nu este singura “țeapă” pe care și-a luat-o actrița. Următoarea pare desprinsă din jurămintele studenților, le știți, nu?

Sharon Stone afirmă de asemenea că a fost păcălită să își dea jos lenjeria intimă pentru faimoasa scenă cu interogatoriul din filmul Basic Instinct.

Actrița a relatat că i s-a cerut să își dea jos chiloții fiindcă „reflectau lumina” și că i s-au dat asigurări că părțile sale intime nu vor fi văzute în film.

Stone a povestit că a descoperit înșelătoria doar după ce a văzut varianta finală a peliculei și că l-a pălmuit pe regizorul Paul Verhoevenn când și-a dat seama că acesta nu s-a ținut de cuvânt.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol