2 martie 2024, 14:46

SHOW INEDIT de Revelion, pregătit de Digi24, pentru prima oară în 10 ani de activitate

Pentru prima oară în 10 ani de activitate, DIGI24 v-a pregătit un show inedit de Revelion. Știrile vor fi prezente ca întotdeauna, însă sunt asezonate cu glume, muzică și invitați de seamă.

Nu uitați să deschideți televizoarele încă de la orele 21:00, în data de 31 decembrie, atunci când va începe Breakingshow!

Un program cu un concept nou, pe care Digi24 dorește să-l anunțe de pe acum telespectatorilor săi, obișnuiți cu un post de televiziune de știri, care, în linia obișnuită, prezenta în seara de Revelion un program în tiparele posturilor de știri. De data aceasta, Brekingshow aduce umor, comic de situații, dezinvoltură, decoruri inedite. Greu de descris în cuvine, musai de urmărit!

La 1 martie, Digi24 împlinea 10 ani de la prima emisie live. Sunt 10 ani în care Digi24 a promovat jurnalismul imparțial și a garantat respectarea principiilor democratice, respectiv a valorilor profesionale.

Poziționat de publicul român în top 3 cele mai credibile surse de informare din România, Digi24 mulțumește tuturor telespectatorilor care au rămas aproape, timp de 10 ani, indiferent de circumstanțe, și prin acest program oferit în premieră telespectatorilor săi.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol