14 noiembrie 2022, 22:17

Și Teatrul Odeon deschide stagiunea. Care sunt noutățile

Teatrul Odeon anunță deschiderea Casei de Bilete cu primele spectacole ale stagiunii 2022-2023.

Primele spectacole

În Sala Majestic, publicul e așteptat  începând de vineri, 16 septembrie, ora 19:00, când se joacă „Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)” de Bernard Shaw, regia Andrei Șerban. Sâmbătă, 17 septembrie, ora 19:00, puteți vedea spectacolul „Natură moartă cu nepot obez” de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, iar duminică, 18 septembrie, ora 19:00, în cadrul evenimentului „Zilele Bucureștiului”, în parteneriat cu Asociația ProCultArt, are loc în premieră concertul „Poveste din Bucureștiul de odinioară”, interpreți: Miruna Ionescu și Valentin Albeșteanu, invitat: Alin Stoica (tenor), acompaniază: Taraful de Oraș – Valentin Cucu (pian), Marian Dincă (acordeon), Nicolae Petrea (contrabas), scenografia: Maria Miu, cu participarea: BonTon Orchestra, dirijor: Tiberiu Dragoș Oprea, orchestrator: Ioan Dobrinescu.

Premieră

În Sala Studio, sâmbătă și duminică, 17 și 18 septembrie, ora 19:30, sunteți invitați la premiera „Opera in your pocket”, o inițiativă de excelență a Institutului Goethe în domeniul teatrului muzical contemporan din România, în care trei echipe de tineri creatori au ocazia să pună în scenă producții de operă contemporană într-o manieră nouă și captivantă. Curatorul și unul dintre mentorii proiectului este compozitorul Robert Lehmeier, alături de compozitorul Dan Dediu, regizoarea de teatru Theo Herghelegiu, scenograful Adrian Damian.

BILETELE se pot achiziționa online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, între orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 – 15.00.

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea „Program”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol