23 noiembrie 2022, 7:24

Sigla Brașovului, transformată într-o lucrare de artă din PET-uri, doze, cabluri și alte deșeuri

Art For Change, grupul de inițiativă civică culturală, realizează un proiect artistic colectiv de reciclare creativă în cadrul Street Delivery Forumul Orașelor Verzi. Evenimentul are loc astăzi, începând cu orele 16:00, pe pietonala Modarom-Star.

Artiștii și pasionații de artă din cadrul grupului de inițiativă civică culturală Art For Change realizează împreună o lucrare de artă din PET-uri, doze de băuturi, cabluri și alte deșeuri, scrie bizbrasov.ro.

Conceptul pornește de la ideea de transformare a deșeurilor în comori, care sunt sublimate într-o lucrare colectivă ce reproduce stema Brașovului, oraș ce găzduiește cel mai mare eveniment din România dedicat sustenabilității de mediu. Actul artistic dorește să transmită un mesaj de sensibilizare privind protecția mediului, dar și de solidaritate a comunității locale.

Art For Change este un grup de inițiativă civică culturală din Brașov creat pentru a inspira și conecta oamenii prin artă și pentru a genera o sinergie între mediul artistic-cultural și comunitate pe teme de interes general.

Sursa foto: pixabay.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol