24 august 2023, 17:29

Simona Halep anunță că s-a despărțit de soțul ei, Toni Iuruc

După ce miercuri au circulat cu viteza luminii zvnourile despre posibilul lor divorț, după ce seara soțul ei a confirmat pentru o sursă media, joi a venit momentul în care Simona Halep însăși să facă anunțul. Jucătoarea română de tenis, numărul 7 mondial, a confirmat,  într-un mesaj transmis pe Instagram, despărţirea de soţul său, Toni Iuruc.

”Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris fostul lider mondial pe Instagram.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc pe 15 septembrie 2021, la Mamaia. Cei doi formau un cuplu din 2019, apărând pentru prima oară în public la turneul de Grand Slam de la Wimbledon în acel an, când Simona a cucerit trofeul.

La aproximativ un an distanţă urma să aibă loc nunta, la Sinaia.

Numai că pasul acesta nu va mai fi făcut după ce cei doi ar fi luat decizia că este mai bine să se despartă acum, înaintea petrecerii programate pe 13 noiembrie, la Sinaia.

Halep a fost învinsă surprinzător în primul tur la US Open pe 29 august, acesta fiind ultimul său meci până în prezent. Ea va împlini 31 de ani pe 27 septembrie.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol