27 octombrie 2020, 5:00

Simona Halep are echipă de baschet. O echipă și-a schimbat denumirea și îi poartă numele

Decize surprinzătoare din partea echipei de baschet Phoenix Constanța. Reprezentanții echipei au anunțat că și-au schimbat denumirea și că au preluat numele Simonei Halep, în semn de recunoștiință pentru întreagul său parcurs în tenis.

Potrivit DigiSport.ro, echipa se numește, începând de astăzi, Phoenix CSU Simona Halep Constanța. Clubul de baschet a fost înființat acum 12 ani, iar de atunci folosesc același nume, pe care au decis să îl schimbe cu cel al celei mai bune jucătoare de tenis din România, în urma parteneriatului pe care îl au cu cei de la CSU Constanța, care au un nume asemnănător, devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanța.

Anunțul a fost făcut de oficialii echipei pe contul lor oficial de Facebook, prin intermediul unui clip. Totodată, aceștia au mai anunțat și faptul că momentul anunțului nu a fost ales întâmplător, ci vine să încununeze succesul Simonei Halep care a câștigat recent cel de-al 21-lea titlu WTA, în cadrul turneului de la Praga.

În prezent, Simona Halep se află pe locul 4 în clasamentul veniturilor care include cele mai bogate sportive din lume. În fruntea clasamentului se află japoneza Naomi Osaka, cu venituri totale de 37,4 milioane dolari, iar pe loul secund fiind americanca Serena Williams, cu un total de 36 milioane dolari.

Sursă Foto: digisport.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.