28 mai 2020, 20:11

Simona Halep are planuri mari. Care este următorul trofeu pe care vrea să îl cucerească

Simona Halep (6 WTA) a mărturisit în cadrul unui interviu acordat în timpul turneului de la Wuhan, că se principalul său obiectivi pentru următorii ani este cucerirea trofeului de la Australian Open.

Voi încerca să lucrez mai mult pe terenurile cu suprafaţă dură. Pe iarbă, mi-am schimbat puţin jocul şi asta m-a ajutat. Acum trebuie să îmi ajustez jocul pe suprafeţele dure. Am avut rezultate bune în trecut. Am jucat finala la Melbourne. Principalul meu scop pentru anii următori este să câştig Australian Open, pentru că Darren s-a întors şi sunt convinsă că vrea să câştige acasă”, a menționat aceasta, potrivit Mediafax.

Simona Halep a mai ținut să precizeze și faptul că a reluat antrenamentele cu fostul său antrenor, Darren Cahill, cel care a ajutat-o pe româncă să obțină trofeul de la Roland Garros:

”Darren mi-a spus că este gata să mi se alăture din nou pentru anul viitor. El a lăsat la alegerea mea cum voi anunţa. Am simţit că trebuie să fac un videoclip, un videoclip personal, lucru pe care nu îl fac foarte des. Dar, de această dată, am crezut că este cea mai bună modalitate de a anunţa. Darren nu a fost foarte departe de cariera mea în acest an. El a fost întotdeauna alături de mine, ajutându-mă foarte mult, în timpul turneului de la Wimbledon, în special. El este cu siguranţă parte din succesul meu. Nu am avut un răspuns cert până după US Open, atunci când mi-a spus ”100% pot reveni”. Nu mă gândeam că va fi cu siguranţă în echipa mea anul viitor, aşa că am aşteptat până mi-a spus 100%. De atunci sunt foarte fericită şi încrezătoare că anul viitor voi putea realiza nişte lucruri frumoase din nou”, a mai spus aceasta potrivit Mediafax.

În prezent, Simona Halep participă la turneul Wuhan, organizat în China, iar marți dimineață se va duela în turul 2 al turneului cu Barbora Strycova (31 WTA, 33 de ani).

Sursă Foto: .postandcourier.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.