10 august 2020, 3:05

Simona Halep, calificare în optimile de la Australian Open

Simona Halep (locul 1 WTA) a avut parte de încă un meci încins la Australian Open, învingând-o pe Venus Williams (locul 36 WTA)  în cel de al treilea tur. După această victorie imensă, Simona va juca în optimile de la Australian Open cu Serena Williams (locul 16 WTA), o jucătoare extrem de experimentată.

Simona Halep – Venus Williams 6-2, 6-3

Simona Halep a fost jucătoare mai lucidă în primul act. Halep a controlat cu autoritate schimburile, a setat excelentul ritmul cu loviturile de rever în cross, alternând cu urcări inspirate la fileu. Venus a încercat să contraatace
cu un plus de agresivitate, punctând doar la capitolul erorilor neforțate, 20 la număr, față de doar 6 ale Simonei.  Serviciul a fost încă un atu pentru Simona, servind doi ași și construiundu-și o mulțime de puncte pe baza lui.

Setul secund a început sub semnul echilibrului. Venus a spart pentru prima dată serviciul lui Halep, întrerupând o serie de 6 jocuri consecutive ale româncei. S-a distanțat la 2-1 și părea să fi găsit calmul necesar reducerii numărului de erori neforțate. Halep s-a adaptat rapid la modificările survenite în jocul lui Williams. Cu serviciul la cote înalte în continuare, Halep a închis partida într-o oră și 18 minute.

Luni, Halep va juca în optimile de finală împotriva Serenei Williams, marea favorită a caselor de pariuri, potrivit gsp.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.