27 ianuarie 2021, 17:54

SIMONA HALEP Cine nu crede, greșește. Am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare

Simona Halep a anunțat la un moment dat că este pozitivă la noul coronavirus, iar la 9 noiembrie că le mulțumește celor de la Institutul Matei Balș că s-a vindecat.

Într-un interviu la DigiSport ea a declarat că niciun moment nu a crezut că nu există acest coronavirus. Și că s-a protejat cât a putut.

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat:  „După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare. Dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult”, a spus ea.

„E prima zi în care mă antrenez 100%. Am avut o perioadă de 10 zile după COVID-19 în care m-am recuperat. Am avut grijă pentru că am avut emoții, nu știam la ce să mă aștept.
Nu am probleme de respirație și sunt pregătită să încep pregătirile pentru noul an”, a mai spus.

“Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a declarat Halep la Digisport.

LISTA completă a ţărilor pentru care se instituie măsura carantinei la sosirea în România


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.