30 decembrie 2023, 14:50

Simona Halep, din nou șocată. Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului a amânat audierea ei, programată pe 28 mai

Simona Halep a anunţat pe rețelele de socializare, luni seară, că ITIA (Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului) a cerut o nouă amânare a audierii în cazul său de dopaj, care trebuia să aibă loc pe 28 mai.

Fosta lideră WTA consideră că ITIA a dat dovadă de ipocrizie, deoarece declara că este hotărâtă să aibă o comunicare „într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util” cu ea, deşi în acelaşi timp cerea oficial amânarea audierii.

„Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util’, în acelaşi timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public ceva, în timp ce în mod privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi ITIA a căutat în mod repetat să se amâne audierea.

Când va înceta? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Astfel de acţiuni îmi încalcă drepturile.

Simona”, este mesajul postat de Halep.

Reacția antrenorului Patrick Mouratoglou a apărut rapid în secțiunea de comentarii: „Politica jocului dublu. Jocul pe care îl fac din ziua 1”.

Suspendată deja provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022, Simona Halep a fost acuzată pe 19 mai și de nereguli în pașaportul său biologic (ABP).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol