CITIRE

Simona Halep, înainte de Roland Garros: „Încerc să...

Simona Halep, înainte de Roland Garros: „Încerc să dau tot ce am mai bun”

Simona Halep va începe turneul de la Roland Garros, din poziția de deţinătoare a titlului, o postură inedită pentru sportiva care se află pe locul 3 mondial. Înaintea plecării la Paris, Halep a declarat că îşi doreşte din tot sufletul să câştige pentru a doua oară consecutiv marele titlu de la Roland Garros, dar a precizat că de data aceasta e mai greu.

„Îmi doresc din tot sufletul, dar e puţin mai dificil. Nu am spus nici că sunt, nici că nu sunt favorită. Părerea mea e că mă duc acolo şi încerc să dau tot ce am mai bun. Dacă va fi să câştig meciuri atunci va fi şi mai bine. Pentru mine cel mai important lucru este că sunt aptă şi că mă duc din nou acolo. Contează fiecare zi la Roland Garros, indiferent de ce am spune noi. Până în a doua săptămână trebuie să câştigi câteva meciuri, meciuri grele. Bineînţeles că vremea influenţează fiecare turneu”, a afirmat Halep, conform Digi24.ro.

„Plec la Roland Garros foarte bucuroasă, pentru că a trecut un an şi eu sunt campioana de la ediţia trecută. Sunt foarte veselă că trebuie să merg acolo, Parisul este oraşul meu preferat şi abia aştept să ajung. Mereu am în mintea şi în sufletul meu momentele de anul trecut şi de fiecare dată mă ajută. Sunt cele mai speciale momente şi cu siguranţă aşa vor rămâne pentru că a fost pentru prima dată şi a fost şi turneul meu preferat. Zgura este o suprafaţă care îmi place. E mai rapidă acolo, dar poţi să şi aluneci, însă de la an la an lucrurile sunt diferite. Aşa că aştept să ajung acolo şi o să iau fiecare meci în parte”, a adăugat românca.

Într-un spirit umoristic, Halep a adus în discuție şi subiectul echipamentului de joc pe care îl va folosi la Roland Garros: un tricou cu mâneci scurte, pe suprafaţa căruia sunt imprimate viespi. „Sper să fiu o albinuţă care aleargă bine şi care joacă şi bine”, a adăugat jucătoarea.

Sursa adevarul.ro

Simona s-a declarat încrezătoare în potenţialul ei și le mulțumește fanilor care vor fi alături de ea la Paris: „Mă bucur că vor veni mulţi suporteri români. Asta mă bucură şi îmi dă o energie pozitivă. Le mulţumesc pentru că mereu atunci când joc eu sunt prezenţi”, a explicat ea.

FOTO cover Digi Sport


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.