CITIRE

Simona Halep, inspirație pentru presa americană: „...

Simona Halep, inspirație pentru presa americană: „Perseverența e răsplătită”

Chiar dacă a fost invinsă în turul al treilea la Wimbledon și în turul inaugural la US Open, Simona Halep continuă să fie admirată de întreaga lume.

Jurnaliștii revistei „The Federalist” consideră că liderul mondial a dat o „lecție de viață” în acest sezon la turneele de Grand Slam: „Nu ceda niciodată”, „Nu vă bateți peste greșelile din trecut. Concentrați-vă pe alegerea mai bună în viitor”, „Nu te uita prea departe pe drum”, a scris autoarea articolului, Beth Herman, făcând referire la spiritul de luptă arătat de Simona pe terenul de tenis.

„La finala din acest an de la Roland Garros, Halep era condusă cu un set și jumătate. Adversara sa mai avea nevoie de trei game-uri ca să câștige. Frustrată și emoțională, Halep și-a dat restart, și-a schimbat strategia și a dus trofeul acasă. În traducere: perseverența e răsplătită”, susține publicația.

Recent, Simona Halep a vorbit despre obiectivele pe care le are în circuitul feminin de tenis după câştigarea primului titlu de Grand Slam. „Ce pot să spun, este cel mai frumos moment, este totuşi greu să descriu în cuvinte, însă pot spune că mă simt împlinită profesional. Mi-am dorit acest lucru de când eram copil. De pe la 14 ani am început să cred că o să fie posibil dacă muncesc şi sunt serioasă. Acum, că am ajuns aici, mă simt mult mai relaxată şi liniştită”, a spus Simona.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.