27 ianuarie 2021, 18:40

Simona Halep, interviu pentru New York Times: „Sunt 100 la sută motivată”

Simona Halep a acordat un interviu în exclusivitate pentru New York Timesc în care a povestit despre succesul ei din acest sezon, despre motivația și gândirea pozitivă de care a dat dovadă, dar și despre accidentarea suferită la spate.

„A fost cel mai bun an din cariera mea. Să fii numărul 1 este minunat, dar este chiar mai bine să câștigi un Grand Slam. Australian Open a fost, de asemenea, o mare experiență pentru mine. Mi-am împins limitele și am văzut că totul era posibil. Am văzut că sunt puternică și că îmi pot forța limitele. Cred că turneul m-a ajutat să cred că pot câștiga unul dintre cele mai mari turnee. La începutul anului, după Melbourne, am simțit că sunt capabilă să câștig un Grand Slam.”, a precizat Simona Halep pentru New York Times.

„Sunt foarte pozitivă în acest moment, chiar și după accidentare. Simt durerea, dar sunt convinsă că, prin exerciții, recuperare și terapie fizică, totul va fi în ordine. Nu voi înceta să joc tenis.”

Numărul 1 a mai adăugat „Sunt 100 la sută motivată. E cel mai mare obiectiv al meu. Voi da tot ce am în această perioadă pentru a termina numărul 1. Pot să fac mai bine decât anul trecut. Va fi grozav.”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.