19 septembrie 2020, 14:35

Simona Halep, regina de la Wimbledon. A scris istorie și a învins-o pe Serena Williams, într-un meci de excepție

Simona Halep scrie istorie la Wimbledon și duce sportul românesc la un alt nivel. A învins-o pe americanca Serena Williams, cu un scor de (6-2), (6-2), în mai puțin de o oră de meci, jocul durând doar 55 de minute.

Halep a jucat cel mai bun meci al său din întreaga carieră și a devenit prima româncă din istorie care a reușit să câștige turneul de la Wimbledon. Singurul jucător care s-a apropiat de acest titlu a fost Ilie Năstase, în finala campionatului din 1970.

Serena Williams a jucat fair-play și a recunoscut superioritatea româncei, spunând: În fața unei jucătoare de acest fel trebuie să îți scoți pălăria. Felicitări Simona!”, a menționat Serena Wiliams, imediat după închiderea meciului, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Sursă Foto: digi24.ro

Serena Wiliams a câștigat locul doi, iar Simona Halep a reușit să se impună în fața uneia dintre cele mai titrate jucătoare ale lumii.

„Am avut emoții înaintea meciului, dar am știut că nu este timp pentru astfel de lucruri. Am intrat pe teren și am dat tot. Mă simt extraordinar, nu voi uita niciodată această zi. A fost visul meu și al mamei mele, de când aveam 10-12 ani. Spunea că dacă vreau să fac ceva în tenis trebuie să câștig la Wimbledon. A venit această zi și vreau să îi mulțumesc mamei mele”, a spus Simona imediat după primirea premiului.

Și președintele Klaus Iohannis a ținut să o felicite pe româncă, primtr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook: „Felicitări, Simona Halep pentru câștigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon! O victorie excepțională pentru tenisul românesc, pentru România!”

Sursă Foto: digi24.ro

Sursă Cover Foto: digi24.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.