19 mai 2024, 23:51

Sinaia forever- străzile orașului prind viață printr-un eveniment sută la sută românesc

Și în acest an Primăria orașului Sinaia colorează strada, în perioada 14-16 septembrie cu prietenii de la Teatrul Masca.

Evenimentul va fi susținut de statuile ”gigant” și de trupa ”Crispus” va oferi momente de senzație cu foc. De asemenea, dansatori, trupe și artiști precum ”Barbarossa”, ”Bucium”, ”Sapphire Band”, ”Next Ex”, „Playthoven” vor anima atmosfera și vor ține sub suspans sute de persoane.

Sursa: adevarul.ro

Meșteșugarii nu vor lipsi nici ei și își vor întâmpina vizitatorii cu un târgul organizat pe toată durata festivalului. Un alt loc deosebit va fi cel al Producătorilor Locali, susținuți de Primăria Sinaia, pe care-l veți putea vedea la standurile special amenajate.

Dacă aveți copii, nu este un reprezintă impediment pentru a fi prezenți, întrucât, au locul lor, iar trupa de Teatru Ancuța va pune în scenă piese interactive, concursuri, pop-quizuri  istorice și le va pregăti surprize tuturor participanților.

În altă ordine de idei, nume mari vor performa pe scenă, cum ar fi: Carla’s Dreams, The Motans, Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, Lidia Buble,  The Monojacks, Cuibul, Melting Dice sau Robin and the Backstabbers, iar la final, veți fi încântați cu focuri de artificii.

Sursa: republikanews.ro

Potrivit dcnews.ro detaliile tehnice sunt următoarele:

–  Accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu Strada Gării, din data de 13 septembrie ora 08.00 pană în data de 16 septembrie ora 20.00. Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate.

– În timpul paradei care se va desfăsura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.30, coloana oficială va fi însotită de jandarmi, poliția stațiunii și cea locală, iar pietonii sunt sfătuiți să respecte indicațiile acestora.

– În timpul evenimentului   Primăria Orașului Sinaia în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Poliția stațiunii și Poliția locală vor avea un punct de comandă comun al forțelor de ordine, amplasat la primărie, unde veți putea semnala eventualele incidente.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol