15 aprilie 2024, 18:06

Singurele concerte din Europa ale cântăreței Adele sunt la Munchen și sunt în număr de PATRU

Turneul estival al cântăreţei britanice Adele va include patru concerte susţinute în Munchen în luna august, primele şi singurele concerte ale artistei în Europa continentală din ultimii ani.

Vedeta pop de 35 de ani va cânta pe o arenă creată special în cadrul centrului expoziţional din acest oraş din sudul Germaniei, potrivit Variety.

”N-am mai cântat în Europa din 2016!” a scris Adele pe Instagram. ”Nu m-aş putea gândi la o modalitate mai minunată de a-mi petrece vara şi de a finaliza această frumoasă fază din viaţa şi cariera mea decât prin spectacole aproape de casă pe perioada unei veri atât de interesante”.

În Munchen, artista va concerta ”pe un stadion temporar, personalizat, proiectat pentru orice fel de show” va dori să susţină, a scris ea pe Instagram.

Potrivit Live Nation, arena din centrul expoziţional din Munchen va oferi spaţiu pentru circa 80.000 de fani la fiecare dintre concertele programate pe 2, 3, 9 şi 10 august.

Înregistrarea pentru cumpărarea de bilete este acum deschisă, iar vânzarea va începe pentru fanii înregistraţi pe 7 februarie. Vânzare de bilete fără înregistrare prealabilă va demara pe 9 februarie.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol