15 aprilie 2024, 21:27

SkyShowtime e de astăzi în România. Ce filme sunt de văzut, cât costă abonamentul

O nouă platformă de streaming apare azi în România, adăugându-se la cele existente (Netflix, Disney +, HBOMax, Prime). Astfel, după lansarea SkyShowtime numărul marilor platforme de streaming disponibile în România crește la 5.

SkyShowtime vine în acest moment cu cel mai accesibil abonament de pe piață în ceea ce privește prețul.

Cât va costa abonamentul?

Când au anunțat oficial la sfârșitul lui ianuarie data lansării în România și pe alte piețe din Europa Centrală și de Est, reprezentanții ShowTime au venit cu un preț al abonamentului lunar de 3,99 euro pentru țara noastră. Însă vinerea trecută CEO-ul Monty Sarhan a anunțat la o conferință de presă ce a avut loc la Varșovia o ofertă limitată pentru cei care se abonează în primele săptămâni de la lansarea platformei de streaming.

Mai exact, noii abonați vor putea beneficia de un preț de doar 1,99 euro pe lună pe întreaga durată a vieții lor. Oferta de abonare la jumătate din prețul oficial va fi disponibilă timp de 8 săptămâni din momentul lansării platformei.

SkyShowtime permite streaming concomitent pe 3 dispozitive diferite, dar poate fi folosit într-o singură gospodărie. Pe contul tău poți avea până la 6 profile.

De ce SkyShowtime?

Pentru că este vorba, de fapt, de un parteneriat pentru piața din Europa între două dintre cele mai mari companii americane din lumea divertismentului: Paramount Global și Comcast. Numele platformei de streaming vine de la Sky Group, divizia din Marea Britanie a Comcast și Showtime, televiziunea Paramount.

Ce oferă?

Cele două companii dețin și două dintre cele mai mari studiouri de film de la Hollywood, Paramount Pictures și Universal Studios. Pe lângă filme ale acestora și seriale ale televiziunilor din portofoliul lor, SkyShowtime va oferi clienților producții marca Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, și Peacock.

Ce filme vedem pe SkyShowtime?

Ultimele blockbustere din portofoliu sunt nume interesante precum Jurassic World Dominion, The Bad Guys, The Northman, Top Gun: Maverick.

La acestea se vor adăuga filme clasice din „arhiva” Paramount și Universal, plus alte filme lansate mai recent în cinematografe.

Seriale, evident

Unul dintre cele mai populare în momentul de față este Yellowstone, o dramă western cu Kevin Costner în rolul principal și care deja are parte de două serii spin-off. Lui i se adaugă  Star Trek: Strange New Worlds, cea mai recentă serie a legendarei francize sci-fi, și Tulsa King, un serial original al Paramount+ în care rolul principal este jucat de către nimeni altul decât Sylvester „Sly” Stallone.

50% din încasările de box office anul trecut

„Avem cel mai puternic portofoliu al oricărui serviciu de streaming. Avem Paramount și Universal, cele mai vechi studiouri de film de la Hollywood. Ele sunt și cele mai de succes studiouri, fiind responsabile de 50% din încasările de la box office anul trecut”, a declarat Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime, într-un interviu exclusiv acordat HotNews.ro.

Comentariul nostru

Da, mai este loc pe piața din România. Netflix-ul este, evident, în frunte, în mare parte datorită ritmului sufocant în care lansează titluri și cantității mari de filme. HBO Max și Disney+ au avut recent relansări. HBO Max nu a arătat că se îndepărtează foarte mult de „vechiul” HBO Go și se vede că titlurile oferite încă mai sunt supuse așezării plăcilor tectonice în noul conglomerat Warner Bros. Discovery. Disney + a adus un aer proaspăt, dar mulți și-ar dori mai multe titluri. Cât privește Amazon Prime, încă nu a dovedit ce poate, multe titluri rămân nesubtitrate, iar cantitatea premierelor e simbolică. Asta în ciuda faptului că „în Vest”, Amazon Prime e o forță. Cu răbdare și inteligență, SkyShowtime ar putea în decurs de un an să emită pretenții la podium. O să vedem!

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol