7 iunie 2020, 5:53

Smartify – „Un Shazam pentru lumea artei”

A fost lansată o nouă aplicație ce permite utilizatorilor să identifice operele de artă și să acceseze informații despre acestea. Smartify îmbină distracția cu setea de cunoaștere.

O simplă scanare te duce direct în lumea culturii.

Aplicația a fost dezvoltată de către Academia Regală de Arte din Londra, fiind denumită „un Shazam pentru lumea artei”. Această analogie a fost realizată deoarece așa cum Shazam identifică orice piesă muzicală – Smartify dezvăluie artistul și titlul a mii de lucrări de artă.

Aplicația s-a bucurat de un succes imens încă de la început, fiind utilizată în peste 30 muzee de artă din lume: Galeria Națională din Londra, Muzeul Metropolitan de Artă din New York, Muzeul de Artă din Los Angeles, etc.

„Smartify este locul în care descoperi tehnologia într-un mod neașteptat. Obiectele din jurul nostru se schimbă, ne ușurează viața și ne sprijină în activitatea de zi cu zi. În plus, tehnologia a inovat distracția. Echipa Smartify testează cele mai interesante gadget-uri și vă prezintă cele mai interesante produse. Vă propunem experiențe inedite care pana recent erau din domeniul fantasticului. Creăm pentru fanii noștri un nou univers.”, este descrierea aplicației de pe site-ul smartify.ro.

Scopul acestei aplicații este de a apropia oamenii artă, de a afla informații despre pictorii operelor respective, precum și interviuri cu aceștia. Smartify oferă o viziune subiectivă și personală asupra artei, comparativ cu simplele ghiduri.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.