CITIRE

Șoferul cu numere de înmatriculare anti-PSD a scăp...

Șoferul cu numere de înmatriculare anti-PSD a scăpat de dosar penal și și-a recuperat permisul de conducere

Răzvan Ștefănescu, deținătorul mașinii cu număre de înmatriculare anti-PSD, și-a recuperat azi, 7 august, carnetul de conducere și a scăpat de dosar penal.

Dosarul cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România a fost clasat de procurori, întrucât fapta nu există. De asemenea, plăcuțele cu mesajul anti-PSD au fost date către autoritățile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la București.

Sursa: realitatea.net

Lui Răzvan Ștefănescu (45 ani), i-sa întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România”, faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal și i-a fost reținut permisul de conducere pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, ulterior ei au propus clasarea dosarului.

Astfel, procurorii Parchetului de lângă Judecătoria Sectorului 3, au admis marți propunerea de clasare, decizie în urma căreia dosarul a fost închis.
Ca o concluzie a acestui scandal, agenția suedeză a Transporturilor a decis anularea numărului de înmatriculare personalizat al mașinii, de la data de 1 august.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.