26 februarie 2021, 2:52

Spectacol aviatic de excepție la Timișoara | FOTO

Peste 15.000 de oameni au participat la un miting aviatic care a oferit imagini spectaculoase. În eveniment au fost implicate aproape 40 de avioane.

A cincea ediţie a spectacolului aviatic Timişoara Air Show a strâns pe Aeroportul din Timişoara aproximativ 15.000 de oameni. În eveniment au fost implicate aproape 40 de aviaoane: aeronavele militare ale Forţelor Aeriene Române, aeronave ultra uşoare – de la Formaţia ASALT şi Aeroclubul României – The Pellicans, avion biplan – Skybolt of Romania, paraşutiştii de la Blue Wings, avioanele tricolore ale Şoimilor României, cei şase letoni de la Baltic Bees şi aeronavele Iacărilor Acrobaţi care au încheiat spectacolul, trecând prin foc şi fum.

Spectacolul a fost condimentat şi cu prezenţa motocicliştilor de la Timişoara Bikers şi chiar cu decolarea şi aterizarea aeronavelor comerciale, Tarom, Wizz Air şi Lufthansa, iar la final, cu un concert de muzică rock.

A fost cel mai complex miting aerian de până acum, cu cele mai multe formaţii participante şi cu cei mai mulţi spectatori prezenţi. A cincea ediţie a Timişoara Air Show a fost cu adevărat una aniversară. Vremea a ţinut cu noi, organizatorii, recompensând toate eforturile noastre cu un apus de soare incredibil. Mulţumim tuturor spectatorilor, care au venit într-un număr atât de mare, partenerilor, piloţilor şi tuturor celor implicaţi.”, a spus directorul aeroportului, Daniel Idolu, conform adevarul.ro.

Mai jos puteți viziona imagini inedite suprinse pe parcursul spectacolului de senzație:

Sursa adevarul.ro

Sursa adevarul.ro

Sursa adevarul.ro

Sursa adevarul.ro

Sursa adevarul.ro

Sursa adevarul.ro

Sursa adevarul.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.