30 noiembrie 2020, 7:16

Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate. Ce se întâmplă însă cu Untold și Electric Castle

Potrivit unor surse din Guvern, spectacolele în aer liber ar putea fi reluate, cu participarea a maxim 400 de persoane. Totodată, festivalurile mari precum Untold sau Electric Castle, cu mai mult de 1000 de persoane, ar putea fi reluate după finalul lunii august.

De asemenea, premierul Ludovic Orban a mai mavut consultări și cu reprezentanții artelor teatrale.

„Consultările premierului Ludovic Orban au continuat astăzi cu reprezentanții artelor teatrale, discuțiile fiind concentrate asupra măsurilor de susținere a domeniului cultural atât în perioada imediată, cât și pe termen mediu și lung.

Preocuparea comună a reprezentanților Guvernului și artelor teatrale este legată de reluarea producțiilor de spectacol (repetițiilor) și a activității culturale, în condiții de siguranță sanitară atât pentru actori și personalul de suport, cât și pentru cetățeni.

Astfel, într-o primă etapă, în funcție de evoluția epidemiologică, va fi analizată reluarea spectacolelor în aer liber cu respectarea normelor de protecție sanitară și de distanțare fizică”, arată un comunicat emis de Executiv, potrivit Digi24. 

Sursă Foto: g4media.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.