23 iunie 2024, 14:11

Spectacolele Operei Comice pentru Copii vor putea fi văzute la cinema

Spectacolele Operei Comice pentru Copii vor putea fi văzute pe marile ecrane, începând de sâmbătă, în urma unui parteneriat încheiat cu Teatrul la Cinema, dar sunt disponibile şi online.

Două zile pe săptămână, sâmbăta şi duminica, de la ora 11:00, marile producţii ale OCC – spectacole pentru copii de operă, operetă, balet, musical sau teatru muzical – vor fi proiectate în cinematografe.

Pentru început, oraşele în care spectatorii pot vedea proiecţiile spectacolelor OCC pe marile ecrane sunt Buzău şi Focşani, acolo unde cinematografele sunt încă deschise.

„Parteneriatul dintre Opera Comică pentru Copii şi Teatru la Cinema face posibil accesul la spectacole de o calitate excepţională, înregistrate la nivel profesionist, pentru publicul care îşi doreşte experienţa unei interacţiuni sociale legată de actul artistic, dar care nu poate fi prezent în sălile de spectacol ale instituţiilor de teatru. Este un parteneriat pe termen lung, prin care ne dorim o distribuţie la nivel naţional„, a afirmat Felicia Filip, director general al Operei Comice pentru Copii.

Primele două proiecţii sub marca Opera Comică pentru Copii vor fi cele ale spectacolelor „Pinocchio” şi „Micuţa Dorothy”.

Acestea vor putea fi urmărite la Happy Cinema din Galleria Mall Buzău şi Focşani Mall, sâmbătă, de la ora 11:00, respectiv duminică, de la ora 11:00. Biletele pot fi cumpărate începând de luni pe platforma teatrulacinema.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol