27 februarie 2024, 15:52

„Speed Dating”, de Ziua Îndrăgostiților, la Brașov

La Brașov, pe 13 și 14 februarie sunteți invitați la un eveniment exclusivist, în care aveți ocazia să întâlniți oameni noi, să socializați și să participați la așa numitele „întâlniri rapide”, pentru a vă cunoaște jumătatea.

Evenimentul organizat de Artiz Theatre Company la Velo Coffee reunește două categorii de vârstă, 25-37 de ani și 38-53 de ani și propune două seri de distracție si bună dispoziție.

„Prima probă este una de speed bingo, un joc interactiv care te ajută să spargi gheața și să începi interacțiunea cu cei care sunt la eveniment. Proba doi este un exercițiu în care noi găsim lucruri pe care le avem în comun cu restul participanților. Proba trei și probabil cea mai populară și cea mai faimoasă, după cum bine știm poate din filmele americane, avem aceste mici întâlniri rapide, de câteva minute fiecare. Ele sunt create într-un sistem foarte bine stabilit de rotație. Domnișoarele vor sta la câte o masă și domnii, rând pe rând, le vor vizita pe fiecare în parte. Proba patru și ultima este una informală, în care ai oportunitatea de a continua anumite conversații pe care le-ai început, de a face schimb de contacte și de a socializa într-un ritm liber în locația pe care o avem”, a explicat Iza Porumbu, organizator, la Radio România Brașov.

Taxa de participare la eveniment este de 75 de lei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol