CITIRE

Un spital din Constanța va fi finanțat cu 11 000 0...

Un spital din Constanța va fi finanțat cu 11 000 000 de lei. Află cine este investitorul

Material realizat de Cristian Țene

Pe lângă celelalte probleme din sistemul de dezvoltare din România, o una importantă o reprezintă domeniul de sănătate, deoarece este unul deficitar, insalubru și sub dezvoltat pentru un stat membru al Uniunii Europene. Inițiativa a fost luată de Garanti Bank, care a acordat 11 milioane de lei pentru crearea unui spital privat in Municipiul Constanța.

Sursa: observator.tv

Heka Hospital este primul spital privat din Dobrogea, care a fost amenajat într-o fostă cladire de birouri și deține un compartiment de primiri urgenţe, servicii de chirurgie generală, toracică, de ortopedie-traumatologie şi laparoscopică.

Spitalul a fost inaugurat pe 30 iunie și are în structura sa 26 de specialităţi medicale şi chirurgicale, compartiment de primiri urgenţe 24/7, imagistică medicală (CT, Rx), spitalizare de zi şi continuă, bloc operator cu două săli de operaţie şi salon ATI, departament de gastroenterologie şi endoscopie digestivă, laborator de analize, fiind al treilea spital privat din țară aprobat de Ministerul Sănătății.

„Suntem bucuroși să facem parte din acest proiect și să fim alături de HEKA Hospital și comunitatea din Constanța. Garanti Bank este un susținător activ al mediului de afaceri din România și al proiectelor ambițioase, care contribuie, atât la dezvoltarea economiei locale, cât și la bunăstarea societății per ansamblu. Avem un angajament pe termen lung de a contribui la dezvoltarea pieței și vom continua să fim alături de clienții noștri, pe toate liniile de afaceri”, a declarat Bilge Demirer, Director Executiv, Commercial & SME Banking, Garanti Bank.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.