CITIRE

Stand-up Fest 2018 – Festivalul cu cele mai ...

Stand-up Fest 2018 – Festivalul cu cele mai tari glume te așteaptă la Brașov

În cadrul celei de-a VI-a ediţii a festivalului concurs Stand-Up Fest 2018, cei mai cunoscuţi strad-up-eri din România, dar şi 20 de concurenţi se duelează în glume pentru marele premiu. Evenimentul se desfăşoară la Braşov, în perioada 27-29 septembrie, la Centrul Cultural ”Reduta”.

Marele câştigător al ediției precedente este Victor Drăgan, ce i-a cucerit atât pe membrii juriului cât și pe spectatorii din sala plină cu umorul său si glumele originale. Anul acesta, el va fi prezentatorul festivalului, iar la fiecare apariţie pe scenă va strecura și câteva glume în stilul său.

”Un festival competiţional de comedie care dă posibilitatea tinerilor debutanţi de a se lansa şi comedianţilor de a se întâlni din nou cu publicul. Cea de-a şasea ediţie a Stand-Up Fest va reuni cei mai cunoscuţi strad-up-eri din România, dar şi 20 de concurenţi care se vor duela în glume pentru marele premiu de 1.000 de euro. Printre invitaţi se numără Teo, Vio, Costel, Rusu şi Andrei Ciobanu. La seara de gală când vom afla şi câştigătorul ediţiei a şasea a Stand-Up Fest au fost invitaţi şi câştigătorii de până acum ai festivalului: Victor Drăgan, Gabriel Gherghe, Adi Bobo, Cristian Popescu. Invitat special Alex Mocanu”, au anunţat organizatorii, într-un comunicat potrivit agerpres.ro.

Semifinalele pentru cei 20 de stand-up-eri au loc joi şi vineri, iar în urma votului publicului din fiecare semifinală au fost aleși trei concurenţi pentru marea finală din 29 septembrie, din care unul va câştiga marele premiu. În premieră pentru festival, câştigătorul va fi ales exclusiv de către public.

La semifinala de joi, preţul unui bilet este de 60 de lei, iar la semifinala de vineri şi la finala de sâmbătă, preţul biletului este de 40 lei pentru fiecare seară. Stand-Up Fest este un festival concurs de stand-up comedy, care are loc anual în luna septembrie la Braşov şi este organizat de Asociaţia Culturală Fanzin.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul oficial.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.