8 iunie 2023, 4:26

Stareţul din Neamţ care îi îndemna pe enoriaşi să nu se vaccineze are COVID şi este spitalizat. “Pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești”

Stareţul Zenovie Grigore de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ care anul trecut le spunea enoriașilor că dacă se vor vaccina anti-COVID se vor „umple de solzi” pe piele și „vor fi zombi” a fost confirmat cu COVID-19 și este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat, marţi că starețul este internat în această unitate medicală, după ce s-a îmbolnăvit de COVID, iar starea lui este stabilă.

„Este internat la noi, dar nu la ATI, ci pe secţie. Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant”, a precizat medicul Florin Roşu.

În trecut, părintele a avut mai multe probleme cardiologice, scrie Mesagerul de Neamț.

“Pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.”

Stareţul Zenovie Grigore de la Mănăstirea Nechit din judeţul Neamţ a încercat anul trecut să îşi convingă enoriaşii, în timpul unei slujbe, că vaccinarea anti-COVID va duce la ”cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ”, că oamenii se vor îmbolnăvi şi că administrarea serului ”va favoriza apariţia solzilor pe corpul uman”:

„Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. (…)

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”, spunea atunci Zenovie Grigore, citat de Adevărul.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, declara atunci la Digi FM că preoți asemenea celui de la Neamț sunt „departe de lumea reală a informației medicale” și amestecă „apocaliptic” vaccinarea cu credința și teologia.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol