7 iunie 2023, 7:48

Starul american Mickey Rourke va filma săptămâna viitoare la Oradea

Actorul american Mickey Rourke va veni, pe 12 februarie, în România pentru a juca în filmul „21 de rubini”, semnat de preotul și regizorul orădean Ciprian Mega, premiat la festivalul de la Moscova.

În pelicula care se va filma la Oradea vor mai apărea staruri internaționale precum Anthony Delon și Elisabetta Pellini, dar și actori români cum ar fi Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul «Luptătorul», unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului”, a declarat pentru Bihoreanul, Ciprian Mega, cel care va asigura regia filmului.

Primii actori vor veni la Oradea pe 6 februarie, iar Mickey Rourke se va alătura echipei o săptămână mai târziu.

„Vom filma în mai multe apartamente din Oradea, pe strada Aurel Lazăr, vom avea o scenă la Teatrul Regina Maria și în multe alte locuri din oraș”, a spus Mega.

Spre deosebire de alte producții românești, turnate exclusiv într-un apartament, filmul preotului Mega, care va avea în premieră cap de afiș un mega-star hollywoodian, va avea o distribuție bogată. „În total vom lucra cu o distribuție formată din circa 300 de actori și figuranți”, a declarat regizorul orădean.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol