27 septembrie 2021, 6:29

La ce mai e bun steagul american: salvarea unui pisici (VIDEO)

A fost cel mai uluitor moment al meciului de fotbal din 11 septembrie dintre Miami Hurricanes și Appalachian State Mountaineers și nici măcar nu s-a întâmplat pe teren. Fanii au văzut o pisică bicoloră care atârna periculos de pe tribuna superioară de la Hard Rock Stadium și au observat că pisica a scăpat sprijinul într-o labă și era suspendată de cealaltă labă.

Un microbist s-a întins deasupra balustradei și a încercat să ridice pisica în siguranță. În schimb, pisica a zburat prin aer și a căzut. S-au auzit urale când pisica a aterizat pe faldurile unui steag american.

Chiar și crainicul stadionului a comentat prinderea uimitoare.

Craig și Kimberly Cromer, deținători de abonamente la Miami, aduc un steag la fiecare meci și îl întind peste balustrada din fața locurilor lor. Ei au crezut inițial că este vorba despre un câine sau un copil. Când și-au dat seama că o pisică își pierde rapid aderența, au smuls steagul și l-au transformat într-o suprafață de aterizare.

Un fan a ridicat pisica aparent nevătămată și ridicat-o imitând celebra scenă din filmul „Regele Leu”, afișând-o cu mândrie pentru tot stadionul.

După meci, Hard Rock Stadium a donat o sumă organizației de protecție a animalelor Humane Society din Miami și a încurajat fanii să facă același lucru.

Foto, video: Washington Post


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.